خانه / چند رسانه ای / خواندنی‌ها / دانستنی ها / فرق بین آبمیوه و نکتار با نوشیدنی

فرق بین آبمیوه و نکتار با نوشیدنی

آیا فرق بین آبمیوه و نکتار با نوشیدنی ها را میدانید !؟ . . .

از نظر استاندارد نوشیدنی ها ی میوه ای به سه دسته تقسیم می شوند

 

  • آبمیوه (Juice)

فرآورده ای است که با محتوای آبمیوه صد درصد بدست آمده واز فشردن میوه یا پوره طبیعی میوه و یا رقیق نمودن آبمیوه تغلیظ شده (کنسانتره) با آب آشامیدنی تا رسیدن به غلظت مطلوب بدست می آید. در مورد میوه های ترش مانند آلبالو و انار شکر نیز می تواند جزو فرمولاسیون باشد.

 

  • نکتار (Nectar)

از مخلوط آبمیوه طبیعی و یا معادل آن کنسانتره یا پوره میوه (پوره در واقع قسمت‌ گوشتی میوه است كه پس از جدا شدن هسته، دم و پوست به صورت له شده در می‌آید) به همراه آب، شکر و سایر افزودنیهای مجاز (اسید خوراکی و …) بدست می آید. این محصول نسبت به آبمیوه حاوی درصد کمتری از آب میوه بوده و حداقل محتوای آبمیوه در آن بر حسب نوع میوه از ۳۰ تا ۵۰ درصد متغیر می باشد.
بطور خلاصه نکتار فرآورده‌ای است تخمیر نشده ولی قابل تخمیر که از اختلاط آب‌میوه و یا قسمت‌های قابل خوراکی میوه‌های سالم رسیده زیر با آب و شکر به دست می‌آید. از مهمترین میوه هایی که بصورت نکتار تولید می شوند می توان انبه، هلو، آلو، گلابی، سیب، زردآلو را نام برد.
در این نوع محصول، ویژگی‌های ظاهری مانند رنگ، طعم و بو و مواد خارجی باید همچون آب‌میوه باشد. در این فرآورده برای هر نوع میوه باید حداقل میوه محتوی که طبق استاندارد مشخص شده است، رعایت شود. برای مثال، در نکتار سیب و زرد آلو باید حداقل ۳۵ درصد و برای نکتار گلابی و هلو حداقل ۴۰ درصد میوه وجود داشته باشد.

 

  • نوشیدنی میوه ای بدون گاز (Drink)

این محصول از نظر درصد آبمیوه حاوی حداقل ۲۰% آبمیوه بوده یا معادل آن کنسانتره و آب می باشد و حاوی سایر مواداز قبیل شکر ، اسید خوراکی ، طعم دهنده و رنگ طبیعی خوراکی است. صرفا استفاده از شیرین کننده های طبیعی در این محصولات مجاز می باشد که شامل ساکارز (شکر )، گلوکز، فروکتوز، شربت اینورت و شربت ذرت با فروکتوز بالا است.

آیا فرق بین آبمیوه و نکتار با نوشیدنی ها را میدانید !؟ . . . از نظر استاندارد نوشیدنی ها ی میوه ای به سه دسته تقسیم می شوند   آبمیوه (Juice) فرآورده ای است که با محتوای آبمیوه صد درصد بدست آمده واز فشردن میوه یا پوره طبیعی میوه و یا رقیق نمودن آبمیوه تغلیظ شده (کنسانتره) با آب آشامیدنی تا رسیدن به غلظت مطلوب بدست می آید. در مورد میوه های ترش مانند آلبالو و انار شکر نیز می تواند جزو فرمولاسیون باشد.   نکتار (Nectar) از مخلوط آبمیوه طبیعی و یا معادل آن کنسانتره یا پوره میوه…

بررسی کلی

امتیاز کاربر: اولین نفر باشید.

درباره رسانه پی فور

با درود و عرض ادب خدمت شما کاربر عزیز، از این که رسانـه پـی فـور را انـتخاب کرده اید سپاسگذاریم، رسانـه پـی فـور برای رفع نیاز و خدمت به شما در سال 1394 بوجود آمده است، به امید روزی بی نیاز....



دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

1 × دو =

ads